2 Ağustos 2019 Cuma

2 Ağustos 2015

Bu yazı Melih KASAP tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilerek kullanılabilir.

Biten bir tatilin ardından…

Biraz olsun serinlemek için bahçesine girdiğimiz Bar-Restoran’ın çalışanlarına; “Bunlarda neden geldi ki” dercesine baktıkları, içecek siparişimizi nedense yabancı turistlerin siparişlerinden çok sonra getirdikleri ve içecek içinde kendilerinden bir parça ilave ettikleri ( kirpik ) için teşekkür edip en derin sevgilerimi sığdırıyorum. ( Değiştirmek için geri gönderilen içeceğin içinden kirpiği alıp geri göndermişler ama içindeki pipetle aldıkları için kirpik pipette kalmış )

1 liralık ürünü 2 liraya 6 liralık ürünü 8 liraya satmaya çalışan market çalışanına en derin sevgilerimi sığdırıyorum. ( Ürünlerin ambalajında da perakende satış fiyatları yazdığı halde )

Ama en özel teşekkürüm gece 22:05 Gazipaşa – İstanbul Sabiha Gökçen uçuşunu hava muhalefetini sebep gösterip iptal eden PEGASUS’a.

Hiçbir yetkilinin çıkıp açıklama yapmadığı 160 yolcunun kendilerine muhatap bulamadığı çok özel bir gün yaşadık. Nedense sadece Pegasusu etkileyen bir hava durumuydu diğer tüm yerli yabancı firmaların uçakları inip kalktı. ( Yolcular arasında pegasusun silecekleri çalışmıyormuş o yüzden iniş yapamazmış espirisi yapıldı ) Kendilerine yer hizmeti veren HAVAŞ yetkilileriyle çözüm üretilmeye çalışıldı. Antalya’ya transfer yapılıp uçaklardaki boşluklara kısım kısım yerleştirilme yapılabileceği ama bununda 1 günden fazla da sürebileceği söylendi.  İşin ilginç yanı 160 yolcuyu Gazipaşa’dan Antalya havalimanına transfer edip gelecek ek bir seferle İstanbul’a gönderilmesi konuşulurken 160 yolcu Antalya’ya gideceğine neden Uçak Gazipaşa’ya gelmiyor dendiğinde oluşan tebessümün güzelliğiydi.

Pegasus Call centeri ile telefonla yapılan uzun bir görüşmeden sonra Antalya’dan sabah 07:50 uçağına bilet değişimi yaparak yerleşmeyi başardık. Gece 02:00 sıralarında Antalya havaalanına vardık. Yapılan görüşmeler neticesinde Burger King’ten bir menü ile yemek ihtiyacımız karşılanırken su ihtiyacımızı düşünmemelerini yadırgadım.

Tüm bu zaman zarfında yanımızda olup bize yardımcı olmaya çalışan HAVAŞ personeline teşekkür ederken bir tek yetkilisini bile görmediğimiz, halimizi hatırımızı sormayan PEGASUS yetkililerine en derin sevgilerimi sığdırırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder